L’AÏLLAMENT A LES FINESTRES

termometre green pvcTrobes que al apagar la calefacció, la casa torna a estar freda a les poques hores? A més, trobes elevada la factura de gas?

Et donem alguns indicatius per a valorar si les teves finestres compleixen amb la seva funció d’aïllament. Pensa que si no ho fan, es perd un 15% de la calor i gastem més de 100€ a l’any per aquesta qüestió.

vidre trencat green pvcÉs molt important escollir un bon material que aïlli i no perdi energia. El PVC i l’alumini són dos materials amb experiència i recorregut al mercat i han passat diferents proves i certificacions de qualitat.

Però, a banda d’un bon perfil, un altre factor important en l’aïllament d’una finestra és el vidre. La pròpia OCU torna a aconsellar com a millor opció els tancaments amb càmera de gruix no inferior als 4mm. Tot i que depenent de les necessitats de cada espai, també hi ha vidres amb tractament acústic o de seguretat per evitar entorns més sorollosos o intents de robatori.

INDICATIUS DE QUE NO HI HA UN BON AÏLLAMENT:

  • Condensació: Si comprovem que en els vidres de les finestres hi ha condensació.
  • So del vent: Si les finestres estan tancades però escoltem el vent a través d’elles.
  • Soroll exterior: Si sentim molt més soroll del normal és que el tancament no compta amb una càmera de gruix adequada i necessitem un aïllament sonor per gaudir de benestar.

ALTRES ARTICLES I NOVETATS

Green PVC a l’Empordà

GREEN PVC A L'EMPORDÀ La llarga trajectòria de GREEN PVC ha fet possible que superem la xifra de [...]

  • nivells acustics green pvc

Nivell acústic

ELS NIVELLS ACÚSTICS A la nostres llars, valorem la tranquil·litat, la comoditat... volem que sigui un espai [...]