AVANTATGES I INCONVENIENTS DE L’ALUMINI

Avui coneixerem els avantatges de l’alumini. Al sector dels tancaments, els materials més utilitzats vindrien a ser tres: l’alumini, el PVC i la fusta.

En el cas d’Europa el material més utilitzat normalment és el PVC, tot i que a Espanya és l’alumini. En aquests últims anys però, la tendència està canviant i cada cop la gent tendeix més al PVC.

Per què aquest canvi de tendència?
Avui en dia, en el món en el qual vivim, tothom sap que cada cop es dóna més importància a l’estalvi energètic. Anem més en concordança amb les normatives pro estalvi energètic.

Alumini GREEN PVC 01Si parlem de finestres i tancaments d’alumini, sempre hem de saber que hi ha diferents tipologies i que a part tenen uns avantatges i inconvenients molt determinats.

Principals inconvenients:

Pèrdua de temperatura: Aquest inconvenient ve produït per la naturalesa conductora d’aquest metall, el que genera a llarg termini més pèrdues en l’àmbit d’inversió d’energia/diners.

Produeixen condensació: Esdevé del mateix problema tractat anteriorment, els canvis de temperatura i fusió d’aquests mateixos crea com a conseqüència aquestes gotetes que anomenem condensació.

Llavors, coneixent aquests inconvenients, ens podem preguntar: Perquè es feia servir?

Principals avantatges:

– Posseeix un recobriment natural protector d’òxid, cosa que evita que s’hagin de pintar molt freqüentment.

– El seu baix preu és un dels punts forts, ja que va ajudar que aquest tipus de finestres fossin més demanades.

– Al ser molt modelable, permet dur a terme una quantitat de dissenys que potser altres materials no podrien aconseguir tan fàcilment.

– És un material molt poc inflamable, cosa que aporta un gran nivell de seguretat en relació amb riscs d’incendi dins del nostre habitatge.

– És molt resistent i generalment el seu tipus de perfileria és bastant estreta, cosa que aporta un increment amb relació a la llum que entrarà per la finestra.

Alumini GREEN PVC 00

CONSULTA EL NOSTRE PRODUCTE D’ALUMINI

ALTRES ARTICLES I NOVETATS

VEURE ALTRES ARTICLES