Avantatges dels tancaments d’alumini

Tothom necessita conèixer els avantatges de les finestres d’alumini i de PVC quan ha d’escollir els seus nous tancaments.
Dins del sector dels tancaments, trobem tres materials que són molt més utilitzats que d’altres: la fusta, el PVC i l’alumini. A Espanya, la tendència s’ha decantat al PVC, us expliquem el perquè.

Aquest canvi ha esdevingut principalment perquè a darrerament s’ha despertat la conscienciació per l’estalvi energètic i s’han aprovat les primeres normatives també al respecte.

Avantatges Alumini - Green PVC 01

Com a conseqüència, l’alumini ha hagut d’aconseguir millores per poder competir contra el PVC. Una d’aquestes millores és que ha millorat la ruptura del pont tèrmic (RPT).

Avantatges Alumini - Green PVC 02

Avantatges de les finestres d’alumini

A diferencia que la fusta posseeix un recobriment natural protector d’òxid, cosa que fa que s’hagin de pintar menys vegades.

És un material molt resistent als cops i generalment la seva perfilaria és molt estreta, augmentant la llum que entra per la finestra.

El seu baix preu ha estat un dels punts més forts del material en sí. L’alumini tradicional
és mes barat de produir ja que els costos de fabricació son els mínims.

És un material quasi no inflamable, una característica molt important alhora de escollir-lo o no. A part té una molt àmplia varietat de colors i es fàcilment modelable, permetent diferents dissenys.

Com a resultat de la seva gran varietat de dissenys, colors i baix preu aquest material segueix essent un dels més utilitzats a tot Espanya i probablement el material que persistirà a llarg termini.

CONSULTA ELS NOSTRES PRODUCTES D’ALUMINI

ALTRES ARTICLES I NOVETATS

VEURE ALTRES ARTICLES