AVANTATGES DE POSAR UN VIDRE DOBLE A LA TERRASSA

Avui en dia, la majoria persones escullen posar un vidre doble quan han d’envidrar la seva terrassa, a l’article d’avui us descobrirem el perquè ho prefereixen així.

Les finestres són un element bàsic en les nostres llars; ens permeten il·luminar la casa de forma totalment natural, a part de poder gaudir de les vistes sense canvis tèrmics dins de casa i alhora tenir la possibilitat de ventilar la casa sempre que ho necessitis.

Primer de tot és l’opció que més es recomana, ja que el nivell d’aïllament i protecció que t’ofereixen és molt major que no pas un vidre normal.

Moltes vegades, les persones pensem que les terrasses són d’ús estacional i que solament podem estar-hi si fa bon temps, cosa que és totalment mentida.

Principals avantatges:

  • Aïllament Tèrmic / Aïllament Acústic:

La instal·lació consisteix en dos vidres separats per una càmera que tant pot ser de gas com d’aire. A Green PVC sempre posem gas baix emissiu (millor qualitat).
El primer gran avantatge d’instal·lar aquesta tipologia de vidres és que a part de tenir un millor aïllament, com hem mencionat anteriorment, se’ns reduirà notablement les nostres despeses en relació amb la calefacció o l’aire condicionat i alhora la nostra casa serà molt més sostenible amb el medi ambient.
En relació a l’aïllament acústic, al ser un doble vidre amb gas a dins, fa que les ones sonores de l’exterior perdin intensitat i com a resultat, el soroll de l’exterior es veu reduït en gran manera.

  • Reforçaràs la teva pròpia seguretat:

En el cas dels dobles vidres existeix l’opció de posar vidres laminars.
El benefici de tenir el nostre vidre juntament amb aquesta làmina és que en cas de ruptura, els trossos de cristalls trencats es quedaran a la làmina, impossibilitant o alentint la infiltració de persones no desitjades a dins de casa nostra.

  • Ampliació de l’espai útil per a la teva llar:

La terrassa sempre estarà separada de la resta de la llar, però això no comporta que només pugui ser utilitzada de forma estacional, és a dir, quan fa bon temps.
Al aïllar-la ens dóna l’oportunitat d’aprofitar-la per a una infinitat d’usos, independentment de si fa mal temps o fred. Això vol dir que podràs gaudir de la teva terrassa tot l’any.

CONSULTA ELS NOSTRES PRODUCTES

ALTRES ARTICLES I NOVETATS

VEURE ALTRES ARTICLES