Testimonis GREEN

Els nostres clients i la seva opinió sobre GREEN PVC

Cal destacar la predisposició a atendre qualsevol dubte, consulta, necessitat d’informació addicional, adaptació a les nostres necessitats i el bon treball realitzat en la instal·lació, complint terminis i expectatives. El recomano sens dubte.

Molts contents amb la feina que han fet.
Les finestres perfectes.

Acabo de renovar totes les finestres del meu pis amb GREEN PVC aquest darrer mes de desembre/18, i n’estic molt contenta! El seu comercial, en Jordi, ha estat sempre molt clar i resolutiu, sincer, amable, donant-me tota la informació i ajudant-me en tots els meus dubtes.

Les finestres són realment el que jo volia, el preu competitiu, en relació amb la qualitat, són maques estèticament, aïllen molt bé del fred i dels sorolls de l’exterior, i suposen una diferència brutal amb les antigues que tenia d’origen al meu pis.

Els instal·ladors han estat dos dies i unes hores per posar-les i ho han deixat tot perfecte, uns bons professionals. El seu tracte molt bo.

Ho recomano a tothom que necessiti aquest canvi.

Jo ho recomano a tothom que necessiti canviar-les!

Bon servei, ràpid i eficient.

Tot perfecte.

Servei excel.lent i bon tracte , molt recomanable.

Molt bona feina, poc temps d’espera i preu ajustat. Molt recomanables, tornaria a solicitar els seus serveis, sense dubte.

Empresa seriosa i d’alta qualitat.
El comercial em va assessorar en tot moment sobre quin material i tipus de finestres havia de col·locar. A l’habitació del petit ja no entra fred.
Funcionen perfectament i tenen garantia.
Sens dubte la recomanaria.

Patricia V., (opinió a Google)

I tu? Ens coneixes i vols recomanar-nos?

Ara pots fer-ho en algun d’aquests dos espais!