QUÈ OPINEN DE GREEN PVC?

Hem canviat 3 finestres de fusta per finestres de pvc oscil•lo-batents. En contactar amb green pvc la resposta ha estat immediata i el tracte molt amable i eficient. Ens han aconsellat les opcions que més s’ajustaven a les nostres necessitat. Qualitat-preu molt bona. El muntador amb molta experiència i professionalitat. Tot un equip de 10.

Molt bona atenció per part de l’empresa i treballadors/es. Professionals i atents. Molt recomanables

Guillem A., (opinió a Google)

Empresa i equip humà molt professional, serios i competent. Molt satisfet amb la qualitat i l’acabat final del producte. Excel·lent tracte. Molt recomenables.

Professionals i molt atents en tot. Repetirem quan calgui.

Cal destacar la predisposició a atendre qualsevol dubte, consulta, necessitat d’informació addicional, adaptació a les nostres necessitats i el bon treball realitzat en la instal·lació, complint terminis i expectatives. El recomano sens dubte.

Molts contents amb la feina que han fet.
Les finestres perfectes.

Acabo de renovar totes les finestres del meu pis amb GREEN PVC aquest darrer mes de desembre/18, i n’estic molt contenta! El seu comercial, en Jordi, ha estat sempre molt clar i resolutiu, sincer, amable, donant-me tota la informació i ajudant-me en tots els meus dubtes.

Les finestres són realment el que jo volia, el preu competitiu, en relació amb la qualitat, són maques estèticament, aïllen molt bé del fred i dels sorolls de l’exterior, i suposen una diferència brutal amb les antigues que tenia d’origen al meu pis.

Els instal·ladors han estat dos dies i unes hores per posar-les i ho han deixat tot perfecte, uns bons professionals. El seu tracte molt bo.

Ho recomano a tothom que necessiti aquest canvi.

Jo ho recomano a tothom que necessiti canviar-les!

Bon servei, ràpid i eficient.

Molt bona feina, poc temps d’espera i preu ajustat. Molt recomanables, tornaria a solicitar els seus serveis, sense dubte.