Netejar i desinfectar finestres de PVC i alumini

Tothom es preocupa per tenir una finestra maca, de qualitat i eficient… Però no tots ens preocupem a l’hora de desinfectar i netejar les superfícies de PVC o alumini que les recobreixen. I això és igual o més important que l’estètica de la mateixa finestra.

Ara més que mai, amb tot el tema de la Covid-19 és important tenir-les ben netes i desinfectades. Periòdicament tant pel tema del virus com per tema visual i de comoditat dins de la llar.

Tant les finestres de PVC, fusta com alumini es poden netejar fàcilment, l’únic que s’ha de saber és COM.

02 Netejar finestres GREEN PVC

COM NETEJAR LES FINESTRES DE PVC

Primer de tot el que hem d’aconseguir són baietes noves, guants i algun tipus de producte químic que contingui amoníac o salfumant. Estadísticament, la majoria d’infeccions de Covid-19 han passat a les cuines i lavabos. Per això s’han de fer servir bons materials per a desinfectar de la millor manera possible.

Les netejarem amb una baieta suau o un paper de cuina amb una mica de detergent o neteja cristalls, juntament amb aigua temperada.

Productes químics que siguin compostos per salfumant o amoníac funcionaran perfectament per donar uns acabats homogenis.

Tot i això, si vols que les teves finestres de PVC quedin encara millor, és a dir lluents i impecables com el primer dia, recomanem utilitzar un producte específic dissenyat per al seu manteniment. A GREEN PVC disposem d’aquest producte. Tan sols ens has d’indicar si les teves finestres són blanques o de color foliat.

COM NETEJAR LES FINESTRES D’ALUMINI

Tal com hem fet servir amb el PVC, també hem d’utilitzar guants per a netejar les seves superfícies. Aquests productes amb els quals netegem poden causar molèsties o ser perjudicials per a la pell de les mans.

Al moment de netejar és molt important fer moviments horitzontals rectes. Mai hem de fer cercles per intentar netejar les finestres d’alumini. Si ho fem així no netejarem per igual tota la superfície i el resultat final de la neteja es veurà bastant afectat.

El que també hem de tenir en compte a l’hora d’estar netejant superfícies tancades (habitacions, sales d’estar…), és el fet d’estar ventilant mentre neteges. Així no respires directament els vapors que aquests químics desprenen i no et perjudica.

Ara que ja ho saps, no esperis més i fes-li un manteniment periòdic a la teva finestra. Com més net i desinfectat més allargaran la seva vida útil.

DEMANA’NS EL PRODUCTE ESPECIAL PER PVC

ALTRES ARTICLES I NOVETATS

VEURE ALTRES ARTICLES