Com ventilar correctament

En un darrer article nostre vàrem estar parlant sobre com Escalfar la teva llar sense calefacció i de la importància de ventilar. En el d’avui, ens centrarem en COM ventilar correctament.

És molt recomanable mantenir uns hàbits dintre de la llar per tenir-la fresca i sense gèrmens ni bacteris. Si no ventiles casa teva, pot arribar a ser perjudicial per a la teva salut i la dels que hi viuen.

Quan els nivells de CO₂ estan molt elevats hi ha la possibilitat de causar al·lèrgies i infeccions.
Pot semblar una feina molt senzilla, però s’ha de fer correctament.

Consells de com fer-ho correctament:

Tip núm. 1:
Sempre has de pensar quin és el millor moment del dia per tal que el fet de ventilar no se’t faci molest. Si ho fas a l’hivern, serà cap al migdia o a les hores de sol altes quan et posaràs a ventilar. I al revés a l’estiu, t’esperaràs que el sol se’n comenci a anar.

Tip núm. 2:
Un cop estàs situat «estacionalment» és hora de prioritzar què necessita ser ventilat abans.

Normalment el que s’acostuma a ventilar primer són les habitacions on s’hi ha dormit. Òbviament són les que més s’han contaminat durant la nit. A part de les habitacions, també se solen airejar els espais on s’hi acumula més humitat com els lavabos.

Tip núm. 3:

Hem d’establir el temps que deixem els tancaments de les habitacions obertes per ventilar.

Necessitem ni més ni menys que 10 minuts per habitació, i com més grossa sigui l’habitació més temps podria arribar a necessitar per ventilar-se. És essencial tancar les portes entre habitacions per tal que aquest temps establert sigui eficient.

01 Com ventilar bé GREEN PVC

Consells per reduir la toxicitat a l’ambient de casa:

Pas 1: Instal·lar deshumidificador: És un aparell que s’autoregula i fa que no estiguis exposat a canvis de temperatures bruscos ni a tanta sensació d’humitat. Òbviament redueix els nivells de condensació.

Pas 2: No utilitzar aerosols: Els ambientadors, laques, desodorants i productes que contenen químics són molt contaminants i redueixen la qualitat d’aire dins de casa. És important no fer abús d’aquests i intentar fer-los servir el mínim tant a dins com a fora de casa.

Pas 3: Tenir unes finestres que aïllin, per així reduir la condensació i l’aparició d’humitats. A part mantenen la temperatura que volem aconseguir dins de casa durant molt més temps.

Pas 4: Encendre l’extractor quan estàs cuinant és un plus per tal d’evitar fums i males olors.

Esperem que amb aquests consells millorin l’aire que respireu a casa.

CONEIX L’EMPRESA EXPERTA: GREEN PVC

ALTRES ARTICLES I NOVETATS

VEURE ALTRES ARTICLES