CONSELLS PER ACONSEGUIR UN BON AÏLLAMENT ACÚSTIC

La qualitat de l’aïllament acústic de les finestres en un habitatge és fonamental per aconseguir una llar tranquil·la i confortable. Un nivell inadequat d’aïllament acústic pot impedir el nostre correcte descans i donar lloc a situacions d’estrès perjudicials per a la salut.

Factors per aconseguir un bon aïllament:

  • Obertura: Si tenim problemes de soroll, el més recomanable és optar per finestres practicables en lloc de correderes, ja que aquests sistemes tenen un tancament amb doble junta que no permet filtracions d’ones sonores.
  • Elecció del perfil: Per tenir un bon nivell d’aïllament acústic, la finestra ha de ser impermeable a l’aire ja que les ones sonores es transmeten per l’aire.
    En una finestra de baixa qualitat podem escoltar l’aire filtrant-se per les cantonades, i juntament amb l’aire entra el soroll a la nostra llar.
  • Elecció adequada del vidre: Els vidres amb càmera ofereixen bones qualitats tèrmiques, però no necessàriament acústiques. Hem de procurar que al menys un dels vidres tingui un espessor mínim de 6mm per assegurar un bon aïllament. Per una altra banda, els vidres laminats són els més aconsellables quan la nostra necessitat d’aïllament acústic és molt alta.
  • Materials: No tots els materials reaccionen de la mateixa manera davant les ones sonores. El PVC és un material ideal per millorar el nivell d’atenuació acústica, ja que actua com a amortidor natural de les ones sonores.
  • Persianes: És un dels punts més sensibles al soroll. Un caixó de mala qualitat o una instal·lació inadequada és una font de problemes: la persiana podria deixar passar aire i soroll encara que la finestra sigui de la millor qualitat.

01_greenpvc_aill.acustic

CONSULTA ELS NOSTRES PRODUCTES

ALTRES ARTICLES I NOVETATS

VEURE ALTRES ARTICLES