CONSELLS I PREGUNTES FREQÜENTS

Les finestres de PVC ofereixen millor qualitat-preu i obtenen millors resultats acústics i tèrmics. A més, els seus perfils no es condensen.
D’altra banda, les finestres d’alumini ofereixen una alta qualitat i nombrosos acabats (varietat de colors) així com respecta pel medi ambient.
Factors com l’estètica, les necessitats per l’aïllament tèrmic i/o acústic, i el pressupost que disposem, ens poden ajudar a acabar de decidir-nos per un o altre.

En cas de necessitar assessorament ens pot contactar sense cap compromís.

En el cas d’un pis o una casa de grandària mitjana, es triga un o dos dies. En casos de poques finestres sol ser qüestió d’hores.

  • Portem les noves finestres muntades a l’obra.
  • Desmuntem les finestres velles i les portem a reciclar.
  • Col·loquem una a una les noves finestres.
  • Es fixen i es segellen hermèticament a la paret.

Al final de la jornada, SEMPRE queda la obra tancada.

Sí. Sobretot influirà la diferència entre les finestres velles amb les noves i un bon aïllament en les parets. També dependrà de la superfície de la finestra, però en qualsevol cas, l’estalvi energètic es pot reduir en més d’un 25%.

El color lacat és un procediment de protecció de la superfície dels perfils d’alumini amb una capa aplicada en pols que serveix per preparar l’alumini per a la seva posterior coloració.


El color anoditzat és un procediment de protecció de la superfície dels perfils d’alumini que aconsegueix crear una capa protectora (d’òxid d’alúmina) de l’alumini. La protecció de l’alumini dependrà en gran manera de l’espessor d’aquesta capa. Aquesta capa serveix per protegir l’alumini de l’abrasió i la corrosió. També serveix per facilitar la coloració de l’alumini en una limitada varietat de colors. Finalment, amb l’anoditzat també s’aconsegueix una major resistència i durabilitat de l’alumini.

A GREEN PVC sempre treballem a mesura sobre una comanda en ferma. Així doncs, el client sabrà que aquella finestra, porta, porticons, etc han estat fabricats a mida i expressament per a ell. Això permet poder escollir accessoris, colors, sistema d’obertura, tipus de vidre que s’adapten més a les necessitats de tancament del client.

Sí, es poden aprofitar.

Però GREEN PVC aconsella canviar-les degut a que és un producte que millora any a any.

A més, el client amb les noves persianes disposarà de la garantia total al ser un producte nou.

No necessiten un particular manteniment per conservar-se en el temps.

Per a la seva neteja serà suficient amb un drap, aigua i sabó. I de tant en tant, caldrà lubricar els ferratges de tancament i les juntes exteriors per mantenir-les suaus.

La condensació es forma quan la humitat (aire calent carregat) xoca amb una superfície freda on la temperatura de la superfície és igual o menor. 
Si instal·lem correctament unes bones finestres d’alumini amb pont tèrmic o de PVC podem evitar la condensació.

És recomanable instal·lar uns vidres especials baix emissius + gas.

També és important ventilar adequadament cada estada de la casa entre 1 o 2 vegades al dia.

L’alumini no és eficaç com a aïllant tèrmic ja que és un excel·lent conductor de la fred i de la calor. Per solucionar aquest problema, es va desenvolupar la tecnologia coneguda com a “rotura de pont tèrmic” (RPTH). Mitjançant la col·locació d’un separador de goma entre el perfil exterior i el perfil interior, s’elimina així la conducció i augmenta l’aïllament del marc.

El principal avantatge que aporta la rotura del pont tèrmic és l’estalvi d’energia: a l’hivern el fred de l’exterior no passa a dins de la llar i a l’estiu l’aire condicionat de l’interior no es perd en l’exterior.

Un altre avantatge de la rotura de pont tèrmic és que millora l’aïllament acústic de la finestra. Això, unit a un vidre d’altes prestacions, augmentarà el confort de la llar.

És un distintiu europeu que garanteix que les finestres i les portes presenten un estàndard mínim de qualitat per poder ser distribuïts a Europa.
Des de l’1 de febrer del 2010, la Unió Europea obliga al fet que totes les finestres i portes que es comercialitzin disposin d’aquest Marcat CE.

GREEN PVC disposem de tots els certificats i proves de qualitat establertes per la normativa vigent europea.

ASSESSORA’T AMB GREEN PVC

Tens més preguntes o vols assessorament pel teu espai?

DEMANA INFORMACIÓ