Les diferències entre les finestres de PVC

Les diferències entre les finestres de PVC més principals és que no totes tenen ni ofereixen les mateixes prestacions degut a la seva composició. Sempre hi ha variables.

A continuació us explicarem les principals diferència en les finestres de PVC:

  • Mida

Realment, no existeix un estàndard en relació a les mesures per les finestres de PVC.

Òbviament, cada obra i cada client té unes necessitats diferents, ajustades a les seves necessitats o a les de la seva llar.
Al cap i a la fi, cada bloc d’edificis, cada llar…, tenen uns determinats espais i mesures per a les respectives finestres.

  • Diferències de fabricació

Com ve hem explicat anteriorment, cada finestra és única, per això els respectius processos de fabricació varien.
Un exemple en la diferència de fabricació podria ser les dimensions dels talls de cada perfil específic, els que han de tenir i complir unes determinades mesures i proporcions. Aquest, ha de mantenir unes proporcions específiques, ja que si no la fulla no s’obrirà i tancarà correctament.

  • Qualitat

Aquesta característica està directament lligada amb l’apartat anterior, ja que quan millor sigui el procés de fabricació, de més qualitat serà la finestra.
Per a aquest procés és necessari que les màquines de soldadures estiguin correctament ajustades i revisades.

01 - Diferencies PVC - GREEN PVC

  • Marca dels ferratges i els perfils

Tanmateix com a tots els sectors, existeixen molts fabricants i cadascú d’ells té unes característiques a part d’unes prestacions específiques a tenir en compte.
Sempre s’ha de determinar quin és el millor camí a seguir en determinar la finestra de PVC que tu necessites.

  • Vidre

Per últim, trobem que la diferència major ve a ser el vidre i la seva composició específica.
Cada llar necessita unes prestacions i unes propietats d’aïllament tèrmic i acústic especials per tal de fer que aquestes s’adaptin al microclima del nostre habitatge.
Per últim però no menys important és molt recomanable que es contracti una empresa professional dedicada a la instal·lació de finestres per a la seva òptima col·locació.

CONSULTA ELS NOSTRES PRODUCTES DE PVC

ALTRES ARTICLES I NOVETATS

VEURE ALTRES ARTICLES