GREEN PVC A L’EMPORDÀ

La llarga trajectòria de GREEN PVC ha fet possible que superem la xifra de més de 600 muntatges arreu del territori.

En aquest article volem destacar els muntatges realitzats a l’Empordà.

Així com en el Baix Empordà (Palafrugell, Bisbal d’Empordà, St Feliu de Guíxols, Palamós, Begur…) la tendència és equitativa entre el PVC i l’ALUMINI; a l’Alt Empordà (Figueres, Roses, Cadaqués, Llançà, l’Escala, Jonquera…) l’ALUMINI destaca en quantitat de muntatges per sobre del PVC.

A l’Alt Empordà, degut a la tramuntana, els tancaments que instal·lem estan expressament reforçats per suportar la extrema velocitat del vent.

En la nostra funció d’assessorament als clients, hem valorat i acabant optant per tancaments practicables en comptes de correderes per arribar al coeficient d’aïllament tèrmic òptim i que exigeix el nostre client.

També, gràcies al triple vidre, aconseguim coeficients d’aïllament acústic més elevats (1.1).

Al Baix Empordà, sobretot en zones de costa, la reforma de cases i pisos exigeix un sistema de perfils que suportin la salinitat del mar i no es vegin afectats amb el pas del temps.

La garantia de tots els nostres perfils és de 10 anys.

Els tipus de tancaments que treballem a GREEN PVC són:

Obra nova i reforma de finestres practicables, finestres oscil·lobatents, finestres abatibles, correderes, elevables, portes d’entrada, balconeres, mosquiteres, persianes, porticons, mallorquines, baranes, pèrgoles, tancaments per terrasses…

Poblacions on GREEN PVC ha fet muntatges de finestres de PVC i ALUMINI:

Alt Empordà: Armentera, Avinyonet de Puigventós, Cadaqués, Castelló d’Empúries, l’Escala, Figueres, Fortià, Garriguella, la Jonquera, Llançà, Llers, Maçanet de Cabrenys, Navata, Palau-Saverdera, Peralada, Port de la Selva, Portbou, Roses, Sant Pere Pescador, Ventalló, Vilafant i Vilamaniscle.

Baix Empordà: Albons, Begur, Bellcaire d’Empordà, la Bisbal d’Empordà, Calonge, Esclanyà, Platja d’Aro, Corçà, Garrigoles, Mont-ras, Palafrugell, Palamós, Pals, St. Antoni de Calonge, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Torroella de Montgrí, Ullà i Ultramort.

CONTACTE AMB EL TÈCNIC DE LA TEVA ZONA

Si necessites noves finestres o tancaments, et visitem i presentem valoració sense cap compromís

ALTRES ARTICLES I NOVETATS

Green PVC a l’Empordà

GREEN PVC A L'EMPORDÀ La llarga trajectòria de GREEN PVC ha fet possible que superem la xifra de [...]

  • nivells acustics green pvc

Nivell acústic

ELS NIVELLS ACÚSTICS A la nostres llars, valorem la tranquil·litat, la comoditat... volem que sigui un espai [...]