Escalfa la teva llar sense calefacció

En aquest article recollim un conjunt d’idees i mètodes que t’ensenyaran a escalfar la casa sense calefacció i no malgastar l’energia de la llar i a produir-ne sense haver d’estar sempre amb la calefacció encesa.

Molta gent no ho sap, però un dels llocs per on es perd més temperatura dins de casa és el mateix terra. Sempre dependrà de quin material tingueu, però sigui quin sigui sempre hi haurà una certa pèrdua energètica.

En aquests casos, podem col·locar materials que aïllin el fred que ve del terra: catifes o opcions similars. Les catifes, encara que no ho semblin, fan una boníssima funció d’aïllant. Depenent del material d’aquesta, els nivells podran ser més alts o menys, però de ben segur que ajuda molt a reduir la pèrdua de calor dins de la llar.

01 Escalfa la teva llar GREEN PVC

En segon lloc, però no menys important trobem el tipus de vidre o envidrat amb el que s’ha muntat.

Alguns dels millors mètodes per aïllar i produir calor al mateix moment venen d’aquí.

OPCIONS PER ESCALFAR LA CASA SENSE CALEFACCIÓ

Opció número 1: FINESTRES DE BAIXA EMISSIÓ

Aquest tipus d’envidrat està destinat a fer molt difícil que la calor o el fred puguin sortir a l’exterior. Per tant afectarà positivament a tot el que està relacionat en la reducció del consum d’energia i també els costos per refrigeració o calefacció.

Ideal per reduir els costos i al mateix moment quedar-te amb la calor que produeixes a dins de casa.

Opció número 2: FINESTRES AMB CONTROL SOLAR

Els vidres d’aquestes finestres tenen la capacitat de poder filtrar la radiació solar. Deixen entrar quasi tota la llum que ve de l’exterior encara que no retenen massa bé la calor.

S’utilitza molt aquest tipus de finestres als llocs on trobem temperatures molt altes o una gran insolació.

Opció número 3: LES ESPELMES

Realment és un mètode molt simple però alhora bastant efectiu. Té un efecte estètic molt positiu si saps a on col·locar-les a dins de casa, creen una font de calor constant i a part pots escollir entre una infinitat de colors i olors, fent que segurament et sigui agradable a la vista sempre que les vegis.

Sense haver d’encendre la calefacció podràs pujar bastant la comoditat tèrmica de les teves habitacions.

Un altre punt molt important és la forma en què ventiles la teva casa. El que normalment es fa és obrir i ventilar tota la casa al mateix moment, pensant que així es ventilarà més ràpidament i perdrem menys calor, ja que no necessitem tant temps per ventilar. Aquí és on es comet l’error.

Per ventilar correctament s’ha de fer per sales o habitacions. S’ha d’intentar airejar gradualment la teva llar aprofitant els moments en els quals dóna el sol a certes finestres. A part d’això, no es necessita molta estona per tal que quedi ventilat. Amb 10 minuts per habitació n’hi ha més que suficient.

No cal dir que el fet que el sol toqui, farà que la sensació de fred que pots arribar a tenir disminueixi enormement. Amb el tema del coronavirus, és molt important ventilar sempre que es pugui!

Per últim, és importantíssim una bona col·locació de les teves finestres, portes…, tots els tancaments de la teva casa haurien de ser hermètics per anar bé. Quan més controlis les entrades i sortides d’aire, molt millor

En aquest aspecte, és possible adquirir millores en l’hermeticitat de la porta depenent majoritàriament del material que hi posem. Respecte als muntadors, sempre han de ser professionals i experts en el sector.

CONEIX L’EMPRESA EXPERTA: GREEN PVC

ALTRES ARTICLES I NOVETATS

VEURE ALTRES ARTICLES