GREEN PVC I LES SEVES FINESTRES A LA COSTA BRAVA I EMPORDA

En aquest article volem destacar els muntatges realitzats de finestres a la Costa Brava i a l’Emporda.

La llarga trajectòria de GREEN PVC ha fet possible que superem la xifra de més de 600 muntatges arreu del territori.

Així com en el Baix Empordà (Palafrugell, Bisbal d’Empordà, St Feliu de Guíxols, Palamós, Begur…) la tendència és equitativa entre el PVC i l’ALUMINI; a l’Alt Empordà (Figueres, Roses, Cadaqués, Llançà, l’Escala, Jonquera…) l’ALUMINI destaca en quantitat de muntatges per sobre del PVC.

A l’Alt Empordà, degut a la tramuntana, els tancaments que instal·lem estan expressament reforçats per suportar la extrema velocitat del vent.

En la nostra funció d’assessorament als clients, hem valorat i acabant optant per tancaments practicables en comptes de correderes per arribar al coeficient d’aïllament tèrmic òptim i que exigeix el nostre client.

També, gràcies al triple vidre, aconseguim coeficients d’aïllament acústic més elevats (1.1).

Al Baix Empordà, sobretot en zones de costa, la reforma de cases i pisos exigeix un sistema de perfils que suportin la salinitat del mar i no es vegin afectats amb el pas del temps.

La garantia de tots els nostres perfils és de 10 anys.

TIPUS DE TANCAMENTS

Els tipus de tancaments que treballem a GREEN PVC són:

Obra nova i reforma de finestres practicables, finestres oscil·lobatents, finestres abatibles, correderes, elevables, portes d’entrada, balconeres, mosquiteres, persianes, porticons, mallorquines, baranes, pèrgoles, tancaments per terrasses…

LES ZONES ON TREBALLEM

Poblacions on GREEN PVC ha fet muntatges de finestres de PVC i ALUMINI:

Alt Empordà: Armentera, Avinyonet de Puigventós, Cadaqués, Castelló d’Empúries, l’Escala, Figueres, Fortià, Garriguella, la Jonquera, Llançà, Llers, Maçanet de Cabrenys, Navata, Palau-Saverdera, Peralada, Port de la Selva, Portbou, Roses, Sant Pere Pescador, Ventalló, Vilafant i Vilamaniscle.

Baix Empordà: Albons, Begur, Bellcaire d’Empordà, la Bisbal d’Empordà, Calonge, Esclanyà, Platja d’Aro, Corçà, Garrigoles, Mont-ras, Palafrugell, Palamós, Pals, St. Antoni de Calonge, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Torroella de Montgrí, Ullà i Ultramort.

DEMANA VALORACIÓ SENSE COMPROMÍS

ALTRES ARTICLES I NOVETATS

VEURE ALTRES ARTICLES