FINESTRES OSCIL·LOBATENTS: UTILITAT I AVANTATGES

greenpvc_117008611-minLes finestres oscil·lobatents (o obertura OB) són un dels sistemes amb més demanda en el mercat actual.

Aquesta apertura ens permet dues posicions a l’hora d’obrir una finestra: una apertura horitzontal a pràcticament 180º i una apertura vertical d’uns 45º. Aquesta segona posició ens permetrà ventilar l’habitació sense necessitat d’obrir tota la fulla.

El seu funcionament és molt senzill: només s’ha d’accionar la maneta. Si la maneta va cap a baix, la finestra estarà completament tancada; en perpendicular, ens permetrà una apertura vertical; si l’accionem cap a dat, aconseguirem l’apertura horitzontal.

Avantatges:

  • Augment de la seguretat, ja que l’apertura horitzontal impedeix que els més petits treguin el cap per la finestra mentre estem ventilant l’habitació.
  • Estalvi energètic, ja que entra la quantitat d’aire necessari per ventilar sense deixar que en les èpoques més fredes s’escapi tot el calor emmagatzemat a l’interior de la casa.
  • Facilitat de neteja respecte a les finestres correderes, ja que es pot obrir la fulla completament i es pot netejar el vidre sense complicacions.

oscilo_greenpvc

Si voleu conèixer algun dels nostres projectes realitzats amb finestres oscil·lobatents tant en PVC com alumini, podeu consultar el nostre apartat de PROJECTES o bé, visitar els nostres canals INSTAGRAMFACEBOOK o YOUTUBE.

LES NOSTRES FINESTRES OSCIL·LO

ALTRES ARTICLES I NOVETATS

VEURE ALTRES ARTICLES