MOSQUITERES GREEN PVC

L’arribada de la primavera dona moltes alegries. Temperatures més agradables, més hores de sol durant el dia, i convida a passar estones amb la família i els amics a les nostres terrasses i jardins.

Però no hem d’oblidar que també torna el pol·len i els insectes.

Per protegir les nostres llars de l’entrada dels molestos i pesats mosquits, mosques i altres insectes, les mosquiteres són la solució més eficaç per gaudir d’una primavera sense insectes però sense renunciar a l’entrada d’una fantàstica brisa.

A GREEN PVC disposem d’una àmplia gamma de mosquiteres però en aquest article anem a parlar de les 4 més habituals.

mosquitera enrotllable Green 00MOSQUITERA ENROTLLABLE:

Tal i com indica la pròpia paraula, el sistema de obertura i tancament d’aquesta mosquitera consisteix en l’enrotllament de la tela mosquitera. Existeixen dos sentits de tancament: lateral i vertical. La tela mosquitera queda amagada al marc lateral (sistema lateral) o al superior (sistema vertical) sense ocupar espai.

mosquitera-fija-GREEN 02MOSQUITERA FIXA:

La opció més econòmica actualment al mercat.

S’instal·la de manera permanent la tela mosquitera a la finestra o porta. L’inconvenient és a la hora de voler retirar la tela per a la seva neteja o visibilitat. Al quedar fixa és menys pràctica.

MOSQUITERA PLISADA:

Les mosquiteres plisades tenen un sistema de recollida lateral tipus acordió. El tancament és molt còmode i suau i és ideal per patis, terrasses, finestres

mosquitera-practicable-GREEN 02MOSQUITERA PRACTICABLE:

La mosquitera practicable o abatible s’implementa a les portes o finestres d’accès. Gràcies a les seves bisagres, el tipus d’obertura és igual al de una porta (practicable).

Si voleu conèixer les nostres mosquiteres, podeu consultar el nostre apartat de MOSQUITERES o bé, visitar els nostres canals INSTAGRAM o  FACEBOOK o YOUTUBE on trobareu projectes realitzats.

 

CONSULTA LES NOSTRES MOSQUITERES

ALTRES ARTICLES I NOVETATS

VEURE ALTRES ARTICLES