GREEN PVC I ELS SISTEMES DE PERFILERIA KÖMMERLING

Green PVC fabriquem sistemes de perfileria KÖMMERLING, líder europeu en PVC per a finestres, portes, persianes i porticons.

Perquè és especial aquest producte de PVC?

1. Matèria primera sostenible:

No tot el PVC és creat de la mateixa manera, en el nostre cas, s’utilitza una fórmula especial que deixa de costat els metalls pesants, tal com el plom o el cadmi, substituint-los per a components que són beneficiosos per al medi ambient com el calci i el zinc.

Kommerling GREEN PVC 01D’aquesta manera, amb aquesta procés exclusiu i de fabricació pròpia “Greenline”, permetem allargar la durabilitat de la nostra matèria primera, així com un millor balanç ecològic pels productes resultants.

2. Resistència Top:

Tots els sistemes de perfileria KÖMMERLING són molt més resistents, ja que contenen un reforç d’acer zincat d’alta inèrcia, el que fa aportar una major resistència als possibles impactes i alhora manté les prestacions d’hermeticitat i aïllament intactes.

3. Geometria Interna Superior:

En els assajos, els sistemes de perfileria KÖMMERLING sempre aconsegueixen un valor molt alt d’estanquitat a l’aigua i gràcies al fet que la geometria interna està molt ben optimitzada, el resultat, un producte de  qualitat i eficàcia molt altes.

4. Aïllament Tèrmic i Acústic Òptim:

Les ones sonores es transmeten per aire i, com a conseqüència, la permeabilitat a l’aire és un aspecte fonamental per tal d’aconseguir un bon aïllament. Per això sempre triem un vidre laminat amb propietats acústiques.

Pel que fa a aïllament tèrmic, el PVC és un aïllant natural. Per això és el material més utilitzat en Europa.
Els sistemes de perfileria KÖMMERLING es combinen amb vidres de qualitat òptima per a un aïllament tèrmic superior.

5. Permeabilitat de l’aire:

Coneixem com a permeabilitat la capacitat d’una finestra per impedir l’entrada d’aire, cosa que provoca com a conseqüència tenir un millor confort tèrmic.
És un factor clau relacionat amb el confort tèrmic i alhora un dels punts forts.

Kommerling GREEN PVC 00

CONSULTA EL NOSTRE PRODUCTE DE PVC

ALTRES ARTICLES I NOVETATS

VEURE ALTRES ARTICLES